Jolie Cacao Absolute Originals geboren 27.07.2010

 

Jolie Cacao geboren 27-07-2010 bij Absolute Originals

Lief....
Slim...
Trots...
Hele edele uitstraling... en...
een enorme knuffel!!
 
Cacao is een geweldige moeder voor haar pupjes en ook de andere dames worden regelmatig door haar verzorgd, zeker Soiree haar kleine meid uit haar eerste nest, krijgt nog steeds een dagelijkse poetsbeurt van Cacao.
 
Afbeelding invoegen
 
 
 Dutten op de tuintafel samen met dochter Soiree
 
 
  
Jolie Cacao is een ruwhaar chocolade kleur.

Met haar is het idee geboren om eens een nestje te fokken. Vooral omdat zij in onze ogen alle kwaliteiten er voor heeft, kortom Cacao'tje is een geweldige teckel. Ze is van al onze teckels degene met het grootste hart, daarom ook onze kennelnaam

"Le Grand Coeur".

Cacao is een vrolijke spring in het veld, ze is degene die het hoogst springt, het snelst kan lopen en heeft absoluut een opgeruimd karakter.

Ze is de troost van de andere teckels als ze zich eens niet goed voelen, of als ze (wat af en toe toch eens nodig is) gecorrigeerd worden. Dan komt Cacao meteen en geeft ze een lik, of gaat lekker bij ze liggen.

Toen Haasje deel uit kwam maken van de roedel heeft ze zich opgeworpen als stiefmoeder en werd meteen loops en daarna schijnzwanger.

Cacao is een energiek teckeltje maar komt af en toe naar me toe om even opgetild en geknuffeld te worden, het leukste vindt ze het als ik voor haar zing (ze is hierin dan ook de enige), dan kruipt ze helemaal in mijn nek en knijpt haar oogjes dicht. Haar bijnaam is dan ook tutti, als ik tutti roep dan komt ze meteen om te knuffelen.

Ze heeft inmiddels haar eerste nestje gekregen op 23 augustus 2012, 6 prachtige chocobruine pups. Ze was zoals ik al voorspeld had een top-moedertje.

Haar tweede nest is geboren op 1 september 2013, het waren 7 jongens en 1 meiske ze werden hier dan ook sneeuwwitje en de zeven dwergen genoemd, het was een prachtige nest ook allemaal kleine chocolaatjes en het koste Cacao geen enkele moeite om haar pupjes groot te brengen.

Haar derde en tevens laatste nest is geboren op 22 april 2015 3 prachtige meisjes en 4 stoere jongens. Ook dit nest heeft ze met volle inzet groot gebracht . Dit is tevens haar laatste nest, dochter Soiree heeft het stokje overgenomen. Cacao blijkt ook een geweldige Oma voor haar kleinkinderen te zijn en ze geniet net zo van de pupjes van Soiree als van haar eigen pups. Het woord pensioen is duidelijk niet van toepassing voor Cacao dat zou ze een belediging vinden ze is nog steeds een energieke teckel en draait volop mee in onze roedel en dat zal zo blijven natuurlijk geen van onze moedertjes worden herplaatst ze blijven deel uitmaken van ons teckel-gezin

Cacao als pupje!!

 Afbeelding invoegen
 
 
Cacao 5 maanden, lekker spelen in de sneeuw!!

 

en natuurlijk mee naar het strand