Teckels Ruwhaar Le Grand Coeur

 

 Hoera, geboren op 19-03-2013 de kroost van Haze, 3 dames en 1 heer!!
De pupjes zijn reeds allemaal uitgevlogen en hebben het reuze naar hun zin bij hun nieuwe baasjes
 
Dus mijn voorgevoel was prima vier speentjes aan de lijn!

Haze

Friedrich von den Hottentotten Ons eerst geboren meiske Aagje die de mooie naam Lobke heeft gekregen.
Lobke is samen met Iggy wat rustiger dan Margootje en Jetje. Als ze iets nieuws ziet dan gaat ze eerst op haar billetjes zitten en kijkt ernaar om vervolgens voorzichtig te gaan kijken wat het nu precies is. Het is een elegant en heel lief meiske wat evenals Iggy gek is op de vleeshapjes!!
Ze is dol op Jetje en als Jet hulp nodig heeft is Lobke meteen bij haar.En dit is Jet, onze kleine deugniet.
Jetje is altijd als eerste wakker en is dan meteen klaar voor een spelletje, ze heeft beslist geen last van een ochtendhumeur.  Als de andere teckeltjes nog slapen dan gaat onze Jet op pad om ze even wakker te schudden. Ze is vrolijk en springt dartel in het rond, als ze moe wordt kruipt ze nog steeds bij Lobke en valt dan meteen als een blok in slaap.


Ons enige manneke, Abeltje die nu Iggy heet.
Iggy lijkt qua karakter heel veel op Lobke, bekijkt alles ook rustig en gaat er dan op af om het verder te onderzoeken. Hij laat zich niet van de wijs brengen en weet zich goed staande te houden tussen al de meisjes.
Als hij geknuffeld wil worden dan tikt hij even met een pootje op mijn voet en kijkt me met zijn grote ogen aan en dan kan je echt geen nee zeggen.


Margootje!!!!!
Margootje is ons allerkleinste meiske, maar dapper dat ze is.
Ze springt meteen overal op af en is steeds op zoek naar nieuwe dingen.
Ze is een heel stoer meiske maar..... heeft een heel klein hartje, als het haar wel eens te veel wordt dan komt ze naar me toe en haalt alles uit de kast om op mijn schoot te kunnen liggen, eenmaal daar beland zucht ze even en gaat lekker liggen dutten.